Etusivu > Uutiset > Sisältö

Supermarketin hyllyvalinta ja muotoilu

Korkeatasoiset hyllyt yleensä laittaa pienempiä tuotemerkkejä, Supermarket Hyllyt alueelliset tavaramerkit. Koska pienillä brändinvalmistajilla ei tavallisesti ole liikaa budjetia, jotta tavarat saadaan paremmaksi. Nämä tavarat valitaan yleensä paikallisen myymäläpäällikön sijaan valintamyymälän päätöksentekoelimen sijaan. Jos sinulla on pieni luottamusmerkki, anna mennä ostamaan se.

Mutta on olemassa joitakin erikoismerkkejä tai etnisiä elintarvikkeita, Supermarket Hylly sijoitetaan korkeammalle hyllylle ja hinta ei ole halpa, odottaa uskollisia asiakkaita riippumatta siitä, miten ostaa, joten älä tarkenna erityisesti tavaroiden sijaintia.

Keskimmäiset hyllyt, toisin sanoen ylhäältä alas toisen, kolmiportaiset hyllyt, joita pidetään yleensä keskeisenä alueena, laittavat myydyimmät tuotteet ja muut suuret tuotemerkit. Kuumat kohteet sijoitetaan yleensä hyllyjen keskelle ja kuluttajan näkölinjan etupuolelle.

Jotta tämä parasta mahdollista asentoa, valmistajien on joskus maksettava supermarketista. Supermarketissa tämän alueen edulliset tavarat ovat myös kannattamattomia, Supermarket Shelvingin periaatteessa näet tavaroiden korkeamman hinnan tai voiton.

Lähes merkkituotteiden brändit ovat lähellä merkkituotteiden dip-valoa, valmistajat ovat halukkaita maksamaan rahaa täällä, ja näiden merkkien hinta on paljon pienempi. Lisäksi Supermarket Hyllyt itse asiassa, keskellä alareunassa hyllyjen yleensä löytää paljon alhaisempia hintoja samankaltaisia tuotteita.

Lapset näköyhteyden korkeus alue, yleensä laittaa lapsi haluaa, mutta myös tarpeeksi tuotetta. Jos et jätä lapsia kotona ja ostakaa ostoksia, ostoskeskus kuluttaa keskimäärin 10% - 40% rahoista. Jos et käytä rahaa epärealistisesti, anna heille tikkari, ilmapallo, virvoitusjuomapullo, hedelmiä Ye Hao, ainakin anna heidän olla hiljaa ja ostamaan asioita.

Hyllyn pohja laittoi tavallisesti tavaramerkin oman tuotemerkin, Supermarket Shelvingin, joka ei ole tuotemerkki ja suuret pakkaustuotteet. Koska sen oma brändi kuin markkinajohtaja samantyyppisissä brändieroissa, hinta on alhainen, joten monet kuluttajat rakastavat sitä. Itse asiassa monet tuotenimeä ja valintamyymälän omien tuotemerkkien valmistajat ovat samoja. Koska kuluttajat löytävät aina tavat löytää nämä halvat merkit, ei ole tarpeen järjestää niiden sijaintia.

Vaikka suuri tavara on supermarket ja Sam Club (Sam's Club) ja hyvä kaupunki (Costco) tällaiset myymälät kilpailevat ja käynnistyneet, koska ne ovat suuret, Supermarket Shelving muualla ei ole tarkoituksenmukainen, älykkäät kuluttajat Luonnollisesti ei menetä Nämä hinnat kilpailukykyisiä tavaroita, on suuria laatikoita viljaa, suuria pulloja oliiviöljyä, suuria pakkaus wc-paperirullia ja niin edelleen.

Supermarketit ovat pohjimmiltaan hehkulamppujen käytössä, koska hehkulamppu tuottaa tuttua väriä, mutta energia ei ole täydellinen paikka, joten jotkut asiantuntijat ehdottavat uuden sukupolven valolähteen LED-valoja. Vaikka valtaosa supermarketeista korvataan nykyisin LED-valaisimilla, lisäävät kirkkautta, parantavat katselu- ja ostoprosessia parempaa vaikutusta varten, mutta eivät silti pysty tuottamaan luonnollisia tai tuttuja funktion värin eli käyttö Fluoresoiva jauhe-seos, Ja lisätty punainen, Supermarket Hylly vihreä, sininen ja muu kevyt agentti lähettää eri valo väri. Miten valaistus on valintamyymälän hyllyillä valinta ja muotoilu?

LED-valon värin monimuotoisuus eli ylellinen viileä LED-lamppu, se antaa viileän tunnelman ja tekee värit väestön säilyttämiseksi ensisijaisten värien lähellä; Ylellinen lämmin LED-putki, joka antaa lämpimän tunnelman, kuten loistelamppu, parantaa alkuperäisen värin korostaen keltaisen oranssin sävy, vähentää punaista valoa, lämmin LED-lamppu, tuottaa lämmin tunne, kuten sama valo, pitää Alkuperäinen valo, Supermarket Hyllyt vaaleansininen, vihreä vaalea sävy; Viileä valkoinen valoputki, tuottaa viileää tunnelmaa, pitää alkuperäisen värin, kohteen väri, vahvistaa keltaista valoa vähentäen punaisen valon ja kylmän sävyn roolia. Edellä mainittuja kahta lamppua tulisi käyttää myyntialueelle, jos heikko hehkulamppu lisää punaisen hehkulampun tehoa paremmin.