Etusivu > Uutiset > Sisältö

Supermarketin hyllyt Pääkomponentti

Supermarkettihyllyjen pääkomponentit ovat seuraavat: pylväästä, lattiasta, Supermarket-hyllylevyistä, taustalevystä, katosta, kiinnikkeestä, jalasta, Supermarket-hyllystä, suojakaiteesta, höyrypalkista ja muista komponenteista. Erilaisia eri komponenttien malleja, takana voi olla keskimmäinen taustalevy, takaverkko, aukko. Pesuteline myös valolaatikot, valaisimet, mainostaulut ja niin edelleen.

Lämpötilan noustessa kesämöiden kulutus lämpenee, juo, aurinkovoidetta, aurinkovoidetta, hyttysverkkoja, hyttyskeloja, mattoja, vuoria ja muita tavaroita tulee suosittuja hyödykemarkkinoita. Supermarket-kampanjat ovat rikas ja värikäs, jotkut etuuskohtelupolitiikat ja jopa 50%. Teollisuus sanoi, että tänä kesänä kulutusta käytetään tavallista aikaisemmin. Kesä on juomien, hedelmämehujuomien, Supermarket-hyllyjen tee-juomien, maitojuomien ... ... monenlaisten juomien värikkäiden päällysteiden juominen, joka on täynnä supermarkethyllyjä ennen. Vaikka useat juomamerkit lisääntyvät, mutta supermarketista avattiin kesän juhla, juomien myynnillä oli tärkeä asema. Markkinoille tulon jälkeen toukokuussa kasvu vahvuuden lisäämiseksi Supermarket Shelvingin pullotetun tuotemyynnin kasvu on kasvanut merkittävästi. Onko uusi versio kesän tavaroista, tai erilaisia merkkejä osallistua myynninedistämistarkoituksessa, myynnin epäsuosittu.

Paljon kuvia, joita voimme nähdä sen jälkeen, kun ei ole sitä, mitä he haluavat, ns. Supermarket hyllyt, jotka on sijoitettu itse asiassa enemmän, ovat esityksiä asioista, Supermarket Shelving, joten tässä vaiheessa on vielä ymmärrettävä. , Sinun pitäisi nähdä mikä on parempaa. Itse asiassa Supermarket Shelvingin todellisen kuvan vaikutus on auttaa meitä muokkaamaan ja valitsemaan hylly, joten kun ajankohtainen käyttö ei ole järkevää, Supermarket Shelvingin tässä vaiheessa tarvitsee vielä huomiota.

Tunnemme supermarketin hyllyt, kun kuvan on selitettävä yksityiskohtaisesti joidenkin hyllyjen perusasema, hyvä kuva omasta on hyvä rooli, ja nyt monet ihmiset voivat selittää yksityiskohtaisesti joidenkin hyllyjen edut. Ajan erityinen valinta tai pitäisi nähdä, miten käsitellä on paras, toivomme varmasti, että jokainen hyllyjen valinnassa, kun he voivat tuntea tämän hyllyn arvon, Supermarket Shelving vain sen jälkeen, kun käytetään tavoitetta arvioida.

Convenience store supermarket hyllyt miten layout layout noviisi ovat enemmän hankala asia, muodollinen convenience store supermarket layout ja sisustus ja laitteiden koko on yhdistetty. Ensin paikan päällä on ensin selvitettävä, minkä luokan pääliiketoiminta, tavaroiden yleiset supermarkettivälinetyypit ovat alkoholijuomia ja tupakkaa, juomia, ei-katkottuja ruokia (keksejä, välipaloja, keitettyä ruokaa, Ruoka, tonic, jne.) Vihannekset, hedelmät, äyriäiset, supermarketit Hyllyt tuoreet lihatuotteet, soijatuotteet, jauhotuotteet, ruoat Lu Cai, Kimchi-suolakurkkua, jäädytettyjä elintarvikkeita jne.), Vilja ja öljy, mausteet, päivittäiset tarpeet Päivä, neuleet, WC-paperi, keittiö Saniteettitavarat, muovituotteet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet jne.), Supermarket Shelving tyyli toimistotarvikkeet, Supermarket Hyllyt laitteet pienet laitteet, vuodevaatteet, pienet hyödykkeet kuten pieniä koruja.

Asettelu: vasemmanpuoleisessa ovessa oleva yleinen pientavarakauppaketju, jos rakenteen ja syyt voidaan sijoittaa oven oikealle puolelle, kassakaapin takaosaan sijoitetut Supermarket hyllytavarat ja Vieressä kassan vieressä oven sijoittaa juoma Näyttökaapit ja jogurtti näyttökaapit, pieniä tavaroita on helppo varastaa ja vaikea löytää asiakkaita, joten pienet hyödykkeet ovat yleensä sijoitettu ympärille kassalle, etuovi tärkeimmät ei- Peruselintarvike, päivittäiset tarpeet sijoitettu takaisin, tavarat liittyvät Yhdessä, helppo ostaa asiakkaita, Supermarket hyllyt jos se on kaupallinen katu julkisivu tai ruokailu ja viihde lähellä pikaruokaketjun convenience store päivittäiset tarpeet jopa tehdä 3- 5 jaksoa hyllyistä voi olla, Supermarket Päätykanava vähintään 0.9-1.2 m, Supermarket Hylly Osa alueesta johtuen alueen ja laitteiston koon ristiriidasta voi jäädä vähintään 0,6 metriä , Nakajima hyllyn koko valinta 1,4 m -1,6 m ei voi olla liian korkea.