Etusivu > Uutiset > Sisältö

Supermarketin hyllyt Helppo asennus

Supermarkettihyllyjen pääkomponentit ovat seuraavat: pylväästä, lattiasta, laminaateista, Supermarketin hyllylevystä, katosta, kiinnikkeestä, jalka-, Supermarket-hyllystöstä, varjostimesta, hintalapista ja muista komponenteista. Erilaisia eri komponenttien malleja, selkä voi olla keskimmäinen takalevy, takaverkko, Supermarketin hyllylevy. Pesuteline myös valolaatikot, valaisimet, mainostaulut ja niin edelleen.

Supermarketin hyllyt on suunniteltu kauniisti, helppo asentaa, Supermarket-hyllyt ovat kestäviä, sopivat valintamyymälöihin, kauppoihin, kauppoihin ja muihin näyttötuotteisiin. Yleinen kuorma 200 kg: n kerroksittain. Supermarketin hyllyt Supermarketin myymälöissä hyllyillä oli valtaosa supermarketeista, supermarket hyllyistä, miten se on erityisen tärkeää.

Valintamyymälöissä hyllyt valitsevat omat myymälätunnelmansa, kuten hylly, Supermarket hylly ei liian korkea tai liian lyhyt, yleinen korkeus 1,8 metriä 2,2 metriä. Supermarketin hyllyt kerrosten välinen etäisyys ei voi olla liian korkea, liian korkea alhaisille tuotteille, tuhlaa suuresti hyllyn resursseja.

Yleensä ostoskeskuksen sisäänkäynti sijoitti joitain päivittäisiä tarpeita, Supermarketin hyllyt kuten shampoo, paperipyyhkeet ja muut yleisesti käytetyt asiat. Supermarket Shelving Vienti laittaa pieniä tavaroita, syö tavaroita. Kuten soijakastiketta ja muita yleisesti käytettyjä asioita, jotka on sijoitettava helpompi löytää paikka.

Kun sijoitetaan erottelun tyypin mukaan, tuoreet, vihannekset, luokka, vaatetusalue, kodinkoneet ja niin edelleen. Arvokkaita esineitä, kuten kosmetiikka, voit laittaa kauniiseen näyttöhyllyyn. Kaapit avoimet valot, Supermarket Hyllyt ja lasi ovat läpikuultavat, tämä voi korostaa tuotemerkkikuvaa.

Verkkokaupan tiedot, kolmannella neljänneksellä tänä vuonna, Kiinan verkkokaupoissa markkinat ovat saavuttaneet yli 2000 miljardia, Supermarket Hyllyt verrattuna perinteiseen vähittäiskauppa on näennäisesti epätyydyttävä. Aiemmin tänä vuonna Kiinan vähittäiskauppa on kehittynyt erilaisten kriisien kehityksen ympärille. Supermarket-hyllyt Toimittajalle kerätään korkeita kanavan maksuja, jotka aiheutuvat hintojen noususta ja tuotteiden laatua koskevista ongelmista koko teollisuudelle, joka tuo ennennäkemättömän paineen. Supermarketeiden voittomarginaalit ovat laskussa, liikekulujen osuus vähittäiskaupan liikevoittomarginaalien laskusta laski, mikä vaikutti supermarketiteollisuuteen, Supermarket Shelvingiin ja vaikutti siten supermarkethyllyjen myyntiin. Supermarketin hyllyt Kyselytutkimuksen mukaan verkkokaupoissa voi liittyä kilpailu, mikä saattaa muuttaa Kiinan vähittäiskaupan nykyistä mallia. Tutkimus osoittaa, että Kiinan top 5% top 100 yrityksistä on käynnistänyt verkkokaupan alustan ja toimivat hyvin, lähes puolet yrityksistä on suoritettava verkkokaupoissa, mutta kohtaavat vaikea tilanne, Supermarket hyllyt 10% yrityksistä sanoi edelleen, että verkkokaupoissa Sivussa.