Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ruoka-esittelytila esiteltiin lämpimäksi

May 10, 2017

Ruoka-esityksessä käytetään yleisesti suuritiheyspohjaisia maaleja, maaleja enemmän kuin lämpimiä, pääosin tuotetyylin mukaan, rauta mallinnuskehyksellä ja muilla materiaaleilla.
Ammattimaisen tuotannon eri Zhangui, me perustuvat asiakkaiden tarpeisiin, räätälöityjä, sivuston koosta, piirustukset, rakentamisen hyväksyntä hyväksymisen loppuun, Food Display Showcase tarjota yhden luukun palvelu Pääasiallinen liiketoiminta: ostoskeskukset esittelyn tuotanto , Esitteiden esittely, esitteiden esittely, esitteiden esittely, esitteiden esittely, esitteiden esittely, esitteiden esittely, esitteiden esittely, esitteiden esittely, esitteiden esittely, esitteiden esittely, esitteiden esittely, Vuodevaatteet, käsityötäyttely, alusvaatevarustus, ruoka-esittelytila, ruoka-esittelytila ja muu näyttelyn tuotanto.
Liiketoiminta: Anhui, Anqing, Bengbu, Bozhou, Chaohu, Chizhou, Chuzhou, Fuyang, Hefei, Huaibei, Huainan, Huangshan, Lu'an, Ma On Shan, Suzhou, Tongling, Wuhu, Xuancheng.
Näyttökaappien toimittaminen on erittäin tärkeä osa koko tapahtumaa.
Jos näyttökaappi itse on lasiaine, pitkän matkan kuljettaminen voi olla helppo murtaa, mikä aiheutti näyttelyn kuljettamisen aiheuttaneet joitain vaikeuksia ja hieman huolimattomia, tulee olemaan enemmän ongelmia.
Esittelyssä kuljetusprosessissa tärkeimmät ongelmat ovat: esittelyn muodonmuutos, kulma-asennon vaurioituminen, lasin vaurioituminen, lankahäiriö ja niin edelleen! Jos haluat estää edellä mainitut tilanteet, tappioiden välttämiseksi kannattaa tehdä paljon työtä. Ensinnäkin, joillakin asiakkailla on erittäin keskittynyt laatuun, yksityiskohtiin ja hyvin varovaisiin liiketoimiin, Hong Titanium yrittää antaa asiakkaille mahdollisuuden valita Ylös ovelle. Ruoka-esittelytila Tämä on myös suora keino kaupankäynnille, jotta asiakkaat tunnistaisivat Hong Titanium -laadun tavalla.
Ennen lähetystä tehdas tarkistaa ensin jälleen ja ilmoittaa asiakkaan ovesta ja tarkistaa hyväksynnän lähetyksestä. Tietenkin, jos vahinko ei ole ihminen, olemme myös myynnin ylläpitämisen jälkeen.
Toiseksi, Foshan, Guangzhou, lähellä asiakas, ota yhteyttä oven toimitus. Tämä menetelmä sopii vain näyttelykohtaiselle puolelle ja näyttelytuotantolaitokselle, etäisyys ei ole kovin kaukana tapauksen valitsemiseen. Tietenkin Hong Titanium perustuu myös näyttelytilojen lukumäärään, vapaa ovelta ovelle -asennukseen.
Kolmanneksi, logistiikka, kotimaiset asiakkaat saavat valita valikoima kaappeja, mutta myös todennäköisyys vahinkoa hieman suurempi kuin edellisellä kahdella tavalla, mutta myös esitellä teollisuuden, eniten käytetty kuljetusmenetelmiä.
Jokainen esitystapa voi ilmaista sen edustavan tuotteen kielestä, mikä on tuotekehityksen markkinointistrategian kannalta näyttelytilanne, joka on suorin tuotetieto kuluttajan A-menettelyssä. Näytä esittely tehdä kauniita tuotteita, aina löytyy, ihmiset haluavat ostaa on vain muutaman minuutin tai jopa muutaman sekunnin päättää, kaipaamaan tätä kultaista aikaa, osto vähitellen häivyttää tietoisuudesta. Valitse hyvä ruoka-esittely ensimmäisellä sekunnilla, jotta asiakkaat löytäisivät tuotteesi, ja sitten heillä on mahdollisuus sallia myyntiedustajat ja asiakkaat pääsemään sopimukseen. Food Showcase tee seuraavat kohdat: pystyy toimittamaan kuluttajille erittäin hyviä elintarvikkeita koskevia tietoja.
1, elintarvikkeiden näyttökaapit on ristiriidassa elintarvikkeiden turvallisuuden kanssa
2, elintarvikkeiden näyttökaapit on oltava hyvin näkyviä, voivat näyttää ruokaa kaikkiin suuntiin, sekä kaunis että kestävä.
3, ruoka-näyttökaapit tarvitsevat selkeän näyttöalueen niin, että ruoka-näyttö asetetaan järjestykseen niin, että asiakkaat valitsevat yhdellä silmäyksellä.
4, ruoka-näyttökaapit tarvitsevat kevytvakauden, alhaisen lämmön, säästämään sähköä ja vähentämään ruoan altistumista.
5, elintarvikkeiden näyttökaappi maali tarvitsee ympäristönsuojelua, sileä kovuuden tarpeeksi, jotta ylläpitää upouusi kaappi, jotta näytteille