Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ruoka-esittelytila

Monet ihmiset eivät ymmärrä keittiön ruokaa vaatimusten sisällä, näyttää siltä, että kaikki haluaa laittaa tänne, kuten säilytyslaatikko, Food Display Showcase. En tiedä, että tämä lähestymistapa on äärimmäisen väärä, erilainen ruoka sen ominaisuudet ovat erilaisia, joten on olemassa Paljon ruokaa kerran pakastimeen, sitten se nopeuttaa sen ikääntymistä, järkevä pakastimen käyttö on erittäin tärkeää.

Joten miten käyttää kohtuullista pakastinta on tullut useimmat ihmiset välittävät ongelmasta. Pakastimen lämpötila on yleensä noin miinus 18 ℃, tässä lämpötilassa, Food Display Showcase yleiset bakteerit tapetaan tai estävät sen lisääntymisen, jolloin säilytetyt elintarvikkeet säilyttävät paremman säilyvyyden. Mutta jäädyttämistä ei ymmärretä kykenevän kokonaan tappamaan bakteerit, vielä eräät bakteerien alhaisen lämpötilan eloonjäämiset voivat selviytyä voimakkaasta jäätymisvastuksesta. Joten toista näkökulmaa, jos kaappia ei useinkaan puhdisteta ja desinfioida, ruoka-esittelytila tulee jostakin bakteerin mukavasta istumasta.

Lisäksi kaappiin tarkoitettu elintarvike voi myös laittaa liikaa, joten lämpötila saa ruoan huononemisen aiheuttaman alhaisen lämpötilan ja korkean sisäisen lämpötilan ulkopuolelle. Kuten halpa ostaa supermarketista ostaa yksi saada yksi ulos leipää, iso pussit höyrytettyjä leipää, ja ei voi syödä, voit alipakkaus, ja sitten jäädyttää, älä huoli päättyi.

Jäädytetyissä olosuhteissa ei ole koskaan pitkä muotti. Ota ulos mikroaaltouunilla, pehmeä ja tuore kuin koskaan! Jäätynyt lämmitysaika on melko lyhyt, lämmön loppulämpötila voi olla huoneenlämpö. Ja on hyvä pakastaa pakkaukseen. Koska se kuumennetaan huoneenlämpöön, älä pelkää myrkyllisten aineiden, kuten ongelman, muovipussien hajoamista. Se on sama, kun riisi leipää otetaan ulos kaapista. Ruoka Näytä esittely Osta tuoreita herneitä, kuorinta herneet riisi, älä pese, suoraan ruokaa laukku, älä teeskentele liikaa liikaa, sinetöity hyvä sinetti, suoraan pakastettu voi. Syödä, kun ei tarvitse jäädyttää, pese suoraan veteen voidaan keittää. Tämä käsittelymenetelmä niin, että vihannesten vesi muodostaa nopeasti säännölliset ja pienet jääkiteet, ruoka-esittelytila, joka levitetään tasaisesti soluun, kasviskudos ei tuhoutu, kun taas vihannesten sisäinen kemiallinen prosessi ja jota ei voida suorittaa , Joten sienet ja homeet eivät voi selviytyä.

Ja sitten kaikki ruoan pitäisi noudattaa ensimmäisenä periaatetta ensimmäisenä ensin, ja yleensä voimme jakaa ruoan kuumaksi ja kuumaksi ruokaksi kahteen luokkaan. Jälkeen pieni ryhmä kuumaa ruokaa on jaettu paistettu, paistettu, halogeeni, paistettu, höyrytetty luokka; Ei-kuuma ruoka kylmä ruokia; Leipä on jaettu leipää, kiinalaisia ja länsiosia, West Point, kakku, leivonnaiset. Näyttö on lajiteltava suurella luokittelulla, pienryhmällä, Food Display Showcase samanlaisella yhden tuotteen näytöllä alueella ja selvästi merkitty.

Kiinnitä huomiota periaatteen ensimmäisen ensiksi ulos, laittaa vanhat tavarat rivin edessä, uudet tavarat sisäpuolella, ja sijoitettu siisti ja järjestäytyneesti. Ruoka-esittelytila Samaan aikaan voimme myös ruoan ominaisuuksien ja kausivaihteluiden mukaan, niin että tavaroiden näytöllä on myös joitain muutoksia, tavaroiden tavanomainen myynti pitäisi antaa näyttöpinnan lisäämiseksi, myynti kasvaa .

Tarjoustavaroita varten uutiskirjeen näyttöä on lisättävä, äänenvoimakkuus ja sijainti on ilmeinen. Erityinen kausiluonteinen tavaroiden näyttö pitäisi myös kasvaa, elintarvikkeiden näyttelynäyttelyt kuten Ching Ming -festivaalin paistopigmentti, Dragon Boat Festival -dumplings, kuun kakkuja ja niin edelleen, muiden tavaroiden pitäisi perustua myyntikanavaan näyttöalueen määrittämiseksi.