Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ruoka-esittelytila Rinnakkaisnäyttö

Ruoka-esittelytila Ensin, ne on sijoitettava rinnan, kun ruoka asetetaan, jos se on erilainen luokittelu voidaan ottaa pystysuoraan näyttämään. Tavaroiden, luokittelun ja luokittelun on oltava vertikaalisia rivejä selkeiden Food Show Showcase -tavaroiden välillä ja tavaroiden on oltava yhtä suuria ja siistiä, kanan ja kanaa linjalla, sioilla ja sioilla, nautoilla ja nautoilla ja niin edelleen. Tämä analogia, olisi selvästi jaettava, niin helppo hallita, kätevä asiakkaiden ostamaan. Jos näyttelyssä on kaksi kerrosta, voimme sijoittaa pieniä osia kypsennetyistä elintarvikkeista ylemmässä kerroksessa, ja monikomponentti voidaan sijoittaa alakerrokseen.

Sitten on lihan näyttökaappi, kaikki ruoka pitäisi noudattaa edistyneesti ensin pois periaatteesta ongelma, ja yleensä voimme jakaa ruokaa kuuma ruoka ja ei kuumaa ruokaa kaksi luokkaa. Toiseksi, pieni luokitus kuuma ruoka on jaettu grillattu, paistettua, halogeeni, paistettu, höyrytetty luokka, Food Show Showcase kuumaa kylmää ruokaa luokka; Leipä on jaettu leipää, länsimaista leivonnaisia, leivonnaisia, kakkuja ja leivonnaisia. Näyttö on luokiteltava suuren luokan, pienryhmän, Ruoka-esittelytalon mukaan, samanlainen tuote näyttää alueella ja se on selvästi merkitty.


Kiinnitä huomiota edistyneen ensin periaatteesta, autotallin etupäässä, sisäpuolella olevat uudet tuotteet ja sijoitettu siistiin ja järjestykseen. Samaan aikaan voimme myös kykyjen mukaan kypsät elintarvikkeet ja kausivaihtelut, niin että tavaroiden näyttöön myös tapahtuu tietty muutos, tavanomainen myynti hyvää kauppatavaraa, Food Display Showcase olisi annettava lisätä näytön pintaan, Parantaa myyntiä.


Mainostuotteita varten näytön uutisia on lisättävä, Food Display Showcase määrällisen tunnetta ja sijaintia. Erityispiirteet, kausittainen hyödykkeiden näyttö myös kasvaa, Food Display Showcase, kuten Qingming Festival roastin imeväisten sika, Dragon Boat Festival Zongzi, syksyn puolivälissä kuun kakkuja ja niin edelleen, muut tavarat on perustuttava myynti koko määrittää näytön alue .


Joten lihan näyttökaappi pakastin ehdotti, että jotkut käyttöliikkeet omistajat voivat käyttää edellä kuvattuja menetelmiä suorittaa oikea näyttö ruoka deli showcase, uskon, että nämä menetelmät voivat myös auttaa sinua parantamaan elintarvikkeiden myyntiä.