Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ruoka-esittelytila

Ensinnäkin Ruoka-esittelytila, kun se asetetaan ruokaan, on sijoitettava rinnakkain, jos se on erilainen luokittelu, voit ottaa pystysuoran näytön. Kun tavarat näytetään, Food Display Showcase luokituksen ja luokittelun on oltava selkeät pystysuorat linjat, tavarat ja hyödykkeet olisi siististi välillä kanan ja kanaa linjan, sikoja ja sikoja, Food Show Showcase karja ja nauta jne. Toinen perustuu tällaiseen push, pitäisi jakaa selkeästi, niin helppo hallita, helpottaa asiakkaiden ostoksia. Jos näyttökaapissa on kaksi kerrosta, voimme laittaa pienen määrän keitettyä ruokaa, joka on sijoitettu ylemmässä ruoka-esittelytilassa, monikomponentti voidaan sijoittaa alempaan.

Ja sitten kaikki ruoan pitäisi noudattaa ensimmäisenä periaatetta ensimmäisenä ensin, ja yleensä voimme jakaa ruoan kuumaksi ja kuumaksi ruokaksi kahteen luokkaan. Ruoka-esittelytila Pienen luokan kuumaa ruokaa on jaettu paistettua, paistettua, halogeenia, paistettua, höyrytettyä luokkaa; Ei-kuuma ruoka kylmä ruokia; Leipä on jaettu leipää, kiinalaisia ja länsiosia, West Point, kakku, leivonnaiset. Näyttö on lajiteltava suurella luokittelulla, Food Show Showcase pienryhmä, Ruoka-esitys Näyttää samanlaisen yksittäisen tuotteen näytön alueella ja on selvästi merkitty.

Kiinnitä huomiota periaatteen ensimmäisen ensiksi ulos, laittaa vanhat tavarat rivin edessä, uudet tavarat sisäpuolella, ja sijoitettu siisti ja järjestäytyneesti. Ruoka-esittelytila Samaan aikaan voimme myös ruoan ominaisuuksien ja kausivaihteluiden mukaan, niin että tavaroiden näytöllä on myös joitain muutoksia, tavaroiden tavanomainen myynti pitäisi antaa näyttöpinnan lisäämiseksi, myynti kasvaa .

Tarjoustavaroita varten uutiskirjeen näyttöä on lisättävä, Food Display Showcase volyymien ja sijainnin ilmeinen. Myös tavaroiden erityinen kausiluonteinen esitys pitäisi kasvaa, kuten Ching Ming -festivaalin porkkanan sika, Dragon Boat Festival -dumplings, kuun kakkuja ja niin edelleen. Ruoka-esittelytilaa muiden tavaroiden pitäisi perustua myyntimahdollisuuksiin näyttöalueen määrittämiseksi.

On suositeltavaa, että jotkut keittiömyymälöiden ylläpitäjät voivat käyttää edellä kuvattuja useita tapoja ruoka-annoksen asianmukaiseen esittämiseen ruoka-annoksessa, Food Display Showcase. Uskon, että nämä menetelmät voivat myös tehokkaasti auttaa sinua parantamaan ruokaa. Myynti

Kun ostavat jäätelöä, kolme elementtiä on otettava huomioon: näyttökaapin työympäristön lämpötila, näyttökaapit. Korkealaatuiset konekokoonpanot (kuten kompressorit, moottorit, Food Show Showcase -lauhduttimet jne.) Takaavat koneen kestävyyden. Ympäristön lämpötila on myös tärkeä tekijä, jos kauppa sijaitsee korkeammassa ympäristön lämpötilassa. Korkean lämpötilan näyttökaappien valinta.

Esittelyssä tallennetaan jäätelöiden esittely, kuten italialainen jäätelö, Ruoka-esittelytila, jonka varastointilämpötila on välillä -16 - -18 astetta. Sen jälkeen meidän on valittava näyttömäärä, joka täyttää vaatimukset säilyttäen jäätelön maku .

Näyttökaapin avulla asiakkaan on voitava nähdä sisäpuolelta jääneen jäätelön selvästi. Samanaikaisesti jäätelönäyttelyt ovat kauniita ja uusia, Ruoka-esittelytilaa varten on tarpeen esitellä suunnitteluvaatimukset. Näyttökaapin koko riippuu säilytysalueesta ottaen huomioon harmonian ympäröivän ruoan kanssa.

Näyttökaapit tarvitsevat pitkän käyttöiän, Ruoka-esittelytekniikka energiatehokkuus on tullut yksi niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat näyttökaappiin.