Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ruoka-esittelytuotteet esittelevät tuotteen kieltä

Jokainen esittelytila voi ilmaista ruokaa Display Showcase edustavan tuotteen kielen, ruoka näytön kaapit ihmisille välittämään kieltä, ei niin kuin markkinointistrategia tuotteiden julkisuutta, esittely on suorin tuotetiedot välittää kuluttajille ensimmäinen Ruoka-esittelytila. Showcase tehdä kauniita tuotteita, aina yksi silmä löytyy, halu ostaa ihmisiä on vain muutaman minuutin tai jopa muutaman sekunnin päättänyt, kaipaamaan tätä prime aikaa, osto vähitellen vaimentaa tietoisuutta. Ruoka-esittelytila Valitse hyvä ruoka-esittelytila ensimmäisten 1 sekunnin aikana, anna asiakkaiden löytää tuotteesi, ja sitten ruoka-esittelytila voi antaa myyjälle ja asiakkaalle mahdollisuuden päästä kauppaan. Ruoka-esitys tehdä seuraavat, on hyvä välittää ruokaa tietoa kuluttajille.

1, ruoka-esittelytuotteet on pakattava elintarvikkeiden turvallisuuteen

2, elintarvikkeiden näyttökaapit on oltava vahva näkökulma, Food Display Showcase voi näyttää koko ruokaa, sekä kaunis että kestävä.

3, ruoka näytön kaapit on tehtävä näyttelyalueella jakaa selkeä, anna ruoan näyttö järjestyksessä, anna asiakkaan valinnan yhdellä silmäyksellä.

4, ruoka-näyttökaapit täytyy olla vakaata valaistusta, alhainen Food Display Showcase -kuume, säästää sähköä ja vähentää ruoan altistumisen vaurioita.

5, elintarvikkeiden näyttökaappi spray maali tarvitsee ympäristönsuojelua, sileä kovuus riittää pitämään näyttö kaapissa upouusi astetta, jotta näytteiden vaikutusta

Jos näyttökaappi itse on lasia sisältävä materiaali, Food Show Showcase -liikenteen pitkän matkan kuljetukset voidaan helposti rikkoa, mikä näyttää kuljetuksen aiheuttaneen tiettyjä vaikeuksia ja hieman huolimattomia, tulee olemaan enemmän ongelmia.

Esittelyssä kuljetusprosessissa tärkeimmät ongelmat ovat: esittelyn muodonmuutos, kulmien vaurioituminen, rikki lasi, lanka rikkoutuminen ja niin edelleen! Jos haluat estää yllä olevan Food Display Showcase -tilanteen, vältä menetystä, on syytä kiinnittää paljon huomiota tämän työn tekemiseen.

Ensinnäkin jotkut asiakkaat ovat hyvin keskittyneet laatuun, Food Show Showcase yksityiskohtia, erittäin varovainen kaupankäynti, ripustaa titaani niin pitkälle kuin mahdollista antaa asiakkaille ovelta ovelle-toimitus. Tämä on myös suorin tapa kaupankäynnin, jotta asiakkaat laatua Hong Ti tunnustettu tapa.

Ennen lähetystä tehdas tarkistaa jälleen kerran, Food Display Showcase ilmoittaa asiakkaalle ovesta, tarkistaa hyväksynnänäyttökaapin lähetyksessä. Tietenkin, jos ei-ihmisen aiheuttamia vahinkoja, huolto-myynnin jälkeinen on myös saatavilla.


Toiseksi, Foshanissa, lähellä Guangzhou-asiakkaita, Food Display Showcase voi sopia erityisestä autosta ovelta ovelle. Tämä tapa soveltuu vain näyttelyn räätälöintiin ja näyttelyn tuotantolaitoksiin, etäisyys ei ole kovin kaukana tilanteesta valita. Tietenkin ripustettu titaani perustuu myös elintarvikkeiden Display Showcase -näyttelyn, vapaa ovelta ovelle -asennukseen.


Kolmanneksi, logistiikka, kotimaiset asiakkaat saavat näyttökaapin valinnan, on myös todennäköisyys vahinkoa hieman suurempi kuin edellisessä kaksi, mutta myös eniten käytetty näytä teollisuuden kuljetus menetelmä.