Etusivu > Uutiset > Sisältö

Vaatteiden telineprosessi elektrolyyttämällä

May 15, 2017

Monet ihmiset haluavat hyvin käyttää vaatetustelineen galvanointipukeja ja sitten esitämme varotoimenpiteet, kun ripustin on:

Ensinnäkin vaatehyllykalvoprosessissa vedenlaatu on erittäin tärkeä, on parasta tehdä puhtaat veden ripustimet, laatu on paras. Toiseksi, ennen vaipan ripustusta, on poistettava vaipan lika likaa, jos käsitellään huonosti, vaateripustin jälkeen elektrolyyttistä, vaate räkkipinta ei ole sileä, on hieno hiukkasia, mikä vaikuttaa estetiikkaan. Kolmanneksi, Wenzhoun päällystyspalkin päällystysvalon prosessi Yleensä ei voi käyttää väkevää typpihappoa, se vaikuttaa päällysteen liimautumistasoon mutta myös minimoi ilmassa olevan ajan pysyvyyden, jotta vaipan ripustuspinta ei olisi ilmassa pitkään Joka on altis hapettumiselle.

Kotimaisessa monissa sarjoissa kuivausmerkkejä, vaatteiden rack, miten valita sopivan brändisi liittyä? Se on erittäin tärkeä jälleenmyyjille. Kuivaustelineet viedään alle kolmeen pisteeseen viitattaessa:

Yksi, kuivaus telineiden valmistajat tuottamaan Vaatteet Rack kapasiteetin miten? Katso, onko tuotemerkki laatujärjestelmän standardien sertifiointi, tutkia, onko se todellakin tehnyt laatujärjestelmän standardeja tuotantoon, löytää mahdollisuuksia kommunikoida yrityksen Clothing Rack ymmärtäminen, voi ymmärtää yrityksen johdon tasolla tuotemerkin. Käy tuotantopajassa, katso tuotevalikoimaa, onko se parempi kuin muut vaateripustimet? Katso, onko shop-tuote järjestetty siististi? Miten varastonhallintataso on? Nämä tekijät ovat kaikki mitä haluat tietää, ennen kuin tulet vaatekuppi-brändiin.

Toiseksi, miten ymmärtää vaatekuppibrändin toimintakyky? Tuotemerkin toiminnalla pitäisi olla hyvä mekanismi, olipa tiedottaja, onko CCTV: llä mainoksia, tallentaa mainosmateriaaleja, täydellisiä, kansallisissa juhlapäivinä (esimerkiksi uudenvuodenpäivänä, kevätjuhla, 51, 11), ei ole olemassa Yhtenäinen valtakunnallinen suunnittelu myynninedistämistoimi? Nämä voivat heijastaa brändin toimintaa on täydellinen ja kypsä.

Kolmanneksi merkkituotteiden Racks Certificate -pätevyyden tunnistaminen. Yleinen Vaatetusmerkki-virallisella verkkosivustolla on monia todistuspalkintoja, kuten "Kiina-brändi", "suosituin brändi", "Laadunhallintatodistus" ja niin edelleen. Mutta sertifikaattipalkintojen aitous franchising-jäsenille on ymmärtää selkeästi, tämä liittyy liiketoiminnan eheysongelmiin. Myös voi etsiä Baidu "telineet Top Ten tuotemerkit", katsoa telineet tuotemerkit paremmuusjärjestykseen, voi myös ymmärtää, että nämä telineet tuotemerkit, franchising myös viitata arvo.

Jos haluat liottaa vaatekuppi on hyvin yksinkertainen, itse asiassa yleensä niin kauan kuin kupla 84 vesiliuoksessa, yli puoli tuntia, tämä on pohjimmiltaan jokainen voi helposti tehdä, tai voi käyttää 84 yrittää, mutta Keskittyminen on suurempi. Lisäksi, jos ripustin on kaikki metalli, voidaan laittaa tulen leipoa tai höyryä potissa voi myös olla rooli desinfiointi, tai se voidaan sijoittaa suoraan auringon pitkään on myös hyvä desinfiointi vaikutus .