Etusivu > Uutiset > Sisältö

Vaatekaapin teollisuuskehitys

1. Samat ominaisuudet Hanger 10 ryhmälle, molemmat päitä paksu kumirengas pysyä kiinteänä, vaatteiden Rack varastointi voi olla. Jos liikaa tilaa ei ole, vaatekerroksessa voit käyttää kiinteää henkari-sarjaa, joka tukee isoja vaatteita, tarvitsee käyttää aikaa yksittäisen ripustimen ottamiseen.

2. Voit naulata kynnen parvekkeen nurkkaan, ripustaa ripustin, vaatetusteline ja ripustaa sitten muut ripustimet ensimmäiseen ripustimeen. Ja niin edelleen, voi ripustaa monikerroksisia, saada enemmän telineitä.

3. Etsi suuri neliön pahvilaatikko, diagonaalinen sijainti liimattu paperille, kartonki kahdeksi kolmioksi. Etsi kaksi kappaletta pahvia taitettuina kolmeen prismamaiseen muotoon, vaatteiden telineeseen tai löytää kaksi mineraalipullosta, jotka on liimattu kolmion keskelle. Sitten ripustetaan kolmeen prismaan tai kivennäisvesipulloon. Tämä myymäläkiinnike on siisti ja sitä on käytettävä hyväksi.

Kuivaustelineet ovat yksi tärkeimmistä tuotteista Kiinassa, vaatekaappia, joita on käytetty muinaisina aikoina. Vuodesta 1995 lähtien Kiinan Taiwanin maakunnassa alkoi ottaa käyttöön käsin vedettyjä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja putkitelineitä, mikä merkitsee Kiinan modernin kuivaustelineen kehityksen alkua.

Tällä hetkellä kuivaustelineistä on tullut kotitaloustuotetta, vaatehyllyä, joka on jaettu käsikäyttöisiin, sähköisiin, ulkokäyttöön (kelluva), neljän tyyppisiin lattiatyyppeihin. Viime vuosina kuivaustelineiden tuotteet ovat muuttuneet maanjäristyksiksi, kuivaustelineet eivät enää ole vain koriste, vaatekerros, vaan myös toimiva tuote. Tällä hetkellä kuivaustelineiden "toiminto" on yleisesti tunnustettu kuluttajilta, ja se on muodostanut "parveke kodinkoneiden teollisuudelle".

Electric kuivaustelineet ovat ottaneet ihmisen kulutuksen käsitteen brändiin, korkealaatuisiin, yksinkertaisiin kehitysmahdollisuuksiin, langattomaan kaukosäätimeen asetettuihin tuotteisiin, vaatteiden telineeseen integroitu valaistus, nopea kuivaus, älykäs kuivaus, kevyt sterilointi, Bluetooth-musiikki, ilmanpuhdistus ja muut toiminnot yksi, joka vastaa kuluttajien yksilöllisiin tarpeisiin, tulee tulevaisuuden kehityskehitys

Lattiatelineet peittävät pienen alueen, helppo siirtää ja taittaa, hinta ei ole korkea, vaatteiden teline ja tavallisesti muuntyyppiset kuivaustelineet sijoitetaan.

Kuivaustelineiden tuotanto ja käyttö keskittyvät Aasiaan, vaatevarastoon, jossa useilla Afrikan mailla ei ole varaa kuivaustelineisiin, kun taas useimmat Euroopan kehittyneet maat käyttävät kuivausaineita. Aasian-alueen oppaana Kiina on valtava markkinat vaatekaapin kehittämiselle.

Kiinalaisten kiinteistömarkkinoiden nopean kehityksen myötä myös koristeet ovat jatkuvasti parantavia. Kuivausteline on tyypillinen edustaja. Kiinan kaupallinen asuntojen myynti yli 10 miljoonaa kappaletta vuosittain, lisäksi käytettyjen talon liiketoimia on myös lähes kymmeniä tuhansia sarjoja, vaatteiden Rack kuivaustelineet ovat tulevaisuuden jokaisen perheen on määritettävä.

Vuosien kehityksen jälkeen Kiinan kuivausteline teollisuuden on muodostunut tietty asteikko, nopeammin. Teollisuus on tietty kapasiteetti valmistajien noin yli 150, Clothing Rack tuotanto kerääntyy lähinnä Guangdongin, Jiang-hu-Zhejiang, Shandong, Henan ja useilla alueilla.

Kiina telineet myyntiarvo on 8 miljardia yuania, josta kotimarkkinoiden laajuus on noin 5 miljardia yuania. China Racks Associationin tilastot osoittavat, että nykyinen levinneisyys Kiinan kuivaustelineet noin 40%, vaatteet rack tulevan kehityksen valtava tila odotetaan vuoteen 2020, koko kotimarkkinoiden nousee 30 miljardia yuania.

Tällä hetkellä Kiinan kuivaustelineiden tuotantoyritykset jaetaan kolmeen ryhmiin. Ensimmäinen echelon on hyvä vaimo, riippumatta brändistä, teknologiasta, kanavien toimittajia kutsutaan markkinajohtajaksi; Toinen echelon sisältää ilmapallon, Hope, yhdeksän Shepherd, Oriental, Love Fine, Clothing Rack ja niin edelleen, nämä yritykset välittömästi sen jälkeen, on ensimmäinen ECHELON yrityksiä kehitystavoitteena; kolmas echelon markkinoiden suuri määrä pieniä ja keskisuuria yrityksiä, Clothing Rack, kuten yritysten kilpailukykyä, sana-suuhun, teknologia, mittakaava ja muut näkökohdat yrityksen ja kaksi ensimmäistä suurta kuilua.