Etusivu > Uutiset > Sisältö

Vaatehylly voi saavuttaa

Vaatekaappi Nykyaikaisessa kodin elämässä sähkökäyttöiset kuivaustelineet ovat pienempiä kuin elämän välttämättömyys. Kuvittele, että olet pyykin pesu, roikkuu vaatteita sähkökäyttöisten kuivaustelineiden jälkeen ja aseta sitten kuivaustelineet nousuun. Tämä näyttää siltä, että meillä ei ole Laittaa vaatteet roikkua kuivaustelineet. Runkolokero Nostolenkit Lähetystoiminnan mukaan voidaan jakaa manuaalinen ja sähköinen kahdenlaisia, kuinka arvioida kuivausrummun laatu?

Sähkökäyttöisten kuivaustelineiden laatu tarkastelee pääasiassa käsikäyttöistä laitetta, se on kuin auton moottori, ihmiskehon sydän. Käsikäyttöinen laite on kuivaustelineiden ydin, sen laatu voi suoraan liittyä kuivaustelineiden toimintaan ja tuotteen käyttöikää.

Ensimmäinen käsikäyttöinen laite:

1, käsikäyttöisen laitteen patentoitu hihnapyörärakenne, suurin sallittu kuormituskapasiteetti kuin tavallisella käsikäyttöisellä kallistuksella kasvattaa suoraan 1 kertaa, vaatetustelineen työa säästävä 50%.

2, uuden tyyppinen anti-kortti laite, Clothing Rack Ratchet Pawl patentoitu teknologia, käsi-kiertää elämää suoraan kahdesti kertaa, tehokkaasti estää teräslanka työn hopping, kortti kuollut.

II. Kuivausrumpu:

Alumiini-magnesiumseosmateriaalin käyttö, komea ulkonäkö, kantokyky, tasainen kuormitus jopa 180 kg, kestävämpi.

III. TESTATA:

Alan ensimmäinen tyytymättömyyden käyttöönoton käynnistäminen, ehdoton korvaussitoumus, on myös alan tuotemerkki miehitetyistä telineistä.

Neljä, myynnin jälkeen:

Korjaa korvaus 20 yuania, on voimaa uskalla luvata.

Kiinnitä huomiota ostaaksesi kahdeksan askelta hissitelineiden hankkimiseksi

Osta vaatteiden telineet yleensä lähinnä tarkastella seitsemän paikkaa: kuivaustangon paksuus, kuivaustangon materiaali, kuivaustangon pinta, vaijeri, hihnapyörä, käsi, laajennusruuvi.

Katso kuivaustangon paksuus: osta ja nostolaitteet eivät ole paksumpia, sitä parempi, mutta kohtalainen. Liian paksu pylväs, joka ravistuu liian raskaaksi, ei sopiva nostoon. Pole to

Kohtuullinen paksuus, 1,0 - 1,2 mm paksuus on sopivampi.

Katso kuivaustangon materiaali: Tällä hetkellä on ruostumatonta terästä, alumiini-magnesiumseos, piin magnesium-titaaniseos, kuluttajat erottamaan materiaalin, yksi on kiinnittää huomiota liiketoiminnan kuvaukseen

Tiedot, hyvämaineisten kauppiaiden valinta, toinen on vivun molempien päiden suora voima, alumiiniseos usein taipuu, ei voida palauttaa, titaaniseos ei.

Tarkastele sauvan pintaa: kuivaustangon pintakäsittelyyn kuuluvat pääasiassa kiillotus, elektrolyyttinen käsittely, suihkutus ja elektroforeesihoito. Vaatehylly Elektroforeettinen käsittelytekniikka on monimutkainen,

Tangon pinta on erittäin kirkas ja laatu on paras. Kiillotuksen käsittely on yksinkertaisin, kuuluu alhaisen lopputuotteisiin, tämä sauvapinta näyttää erittäin kirkkaalta, lähellä alumiiniseoksen primäärivärejä

, Mutta ei pinnan hapettumiskäsittelyä, pitkä aika, sauvan pinta pinnoitetaan.

Katso lanka köysi: Katsokaa painoa, vaatekaappi kaksi nähdä joustavuutta. Mitä paksumpi lanka on pehmeämpi, sitä parempi, tunnistusmenetelmä on taitella vaijeria, päästää irti ja katsoa, voitko palauttaa

.

Katso hihnapyörä: Hihnapyörässä on tavallista metallia, sileää rautaa, kuparia, puhtaiden kuparikomposiittikäämien parempaa laatua.

Katso käsikäyttöistä laitetta: käsi-kuivausrumpu on ydinkomponentit, erittäin kriittinen, osto on pyöritettävä suoraan käsi-koukussa, onko sileä, vaatteiden telineeseen ääni ei ole liian

Iso.

Katso Laajennusruuvit: Kuluttajat eivät useinkaan huomioi laajennusruuveja, mikä oikeastaan määrää, onko tuote hyvin asennettu ja asennus on vankka.