Etusivu > Uutiset > Sisältö

Vaatekaapit Advantage

Jul 24, 2017

Moderni elämäntapa, joka tekee kuivaustelineistä yhä suosittua, vaatehylly, vaikka kuivaustelineiden tyyppi on hyvin monta, mutta sen brändin tehokkuutta. Internet vaatteiden telineitä voidaan nähdä kaikkialla kymmenen tuotemerkkejä, vaatesäilytys, mutta henkari brändi, on vaikea verrata, loppujen lopuksi telineet kuin tuotemerkin henkari lisää etuja.

1. Vaatehyllyteollisuus voi rakentaa omia myymälöitä, vaatekorkoja, mutta ripustustekniikka vähintään kymmeneen vuoteen ei melkein ole ripustustarvikkeita. Kuivaustelineet ovat pohjimmiltaan useita satoja dollareita, tuhat yuania, kaksituhatta dollaria ovat normaalit, mutta ripustin se? Henkari muutaman sentin, kallis muutaman dollarin, vaatteiden telineestä, josta on helppo nähdä ero kahden voiton välillä. Jos rakennat henkaritarjoilun, vaatekaapin kuukausitulos ei välttämättä riitä tallentaa vuokraa, apuohjelmat.

2. Kulutuskonseptin syyt. Kuivaustelineitä voidaan käyttää eräänlaisena huonekaluna kuluttajan ostosnäkökulmasta niin kauan kuin heidän suosikki tai vahva vaatekotelo korkeat hinnat eivät ole tärkeitä, ja moderni high-end koristelu käyttää varmasti korkealaatuisia merkkituotteita . Mutta henkari, useimmat ihmiset eivät ole pienen ripustimen tuhlaa energiaa, jotkut kuluttajat ajattelevat, että telineitä voidaan käyttää linja, Clothing Rack ei tarvitse ostaa liian hyvää, ei tarvitse ostaa tuotemerkin ripustin, tämä Konsepti käytössä yli 70% kuluttajamarkkinoista.

3. Huoltopalvelun näkökulmasta Clothing Rack -merkkisarjoja, jos sinulla on ongelma, voit korjata, periaatteessa vastaa ylläpitokustannuksista. Tuotemerkki ei kuitenkaan ole sama henkari, jos henkarin ongelmat, se ei ole korjaus, ja se on periaatteessa suoran korvaavan. Ei ole vaikea nähdä täältä, vaatteiden telineiden kuivaustelineet ja ripustimet erilainen, jotta jotkut erot jälkimarkkinoilla.

Henkari maassamme on pitkä historia, se voidaan jäljittää Zhou-dynastian, vaatteiden telineeseen, mutta sitten ripustin on eräänlainen huonekalu, vaatemerkki runsaudesta ja painosta nykyaikaisia ripustimia useita kertoja tai jopa useita kertoja. Toisin sanoen muinainen ripustin ja moderni ripustin on erilainen, vaatekaappi antiikin ripustin on historiallisempi. Yleensä henkari on kulttuurinen ja kulttuurinen ilmapiiri.

Kiinan henkari keksintö on heijastunut elämän edistämiseen, vaatteiden räkkäin sijoittamista vaatteita pitää erittäin tärkeänä nimenomaan roikkuu vaatekaapit sijoittaa. Kiinan henkitorven kehitys on käynyt läpi muutamia erittäin tärkeitä historiallisia vaiheita, vaatekaappi Zhou Dynasty hyllyiltä, kevään ja syksyn puun, Song-dynastian puiset laituri telineet, Ming-dinastian veistetty takit telineitä Qing-dynastian kohti hyllyt, ovat Kokenut pitkän kehityksen, jatka eteenpäin.