Etusivu > Uutiset > Sisältö

Akryylinäytön visuaaliset vaikutukset ovat hyvin houkuttelevia

Akryylituote, jossa on yksilölliset mukautetut, rikkaat värit, kristalli läpikuultava ja herkkä ja virheetön materiaali, voi olla erittäin hyvä visuaalinen vaikutus. Tämä visuaalinen vaikutus on erittäin houkutteleva, voit tehdä myynninedistämisnäytöksemme tasaisemmalla, läpinäkyvämmällä ja värikkäämmällä hyvän akryylimateriaalin näytöllä, mutta myös hyvän tuotekuvan.
Näytön jalusta on ainutlaatuinen ulkonäkö ja brändin logo on myös hyvä julkisuus yritysbrändin kulttuuri, laajentaa näkyvyyttä. Voi tehdä ihmisille erittäin hyviä erottaa omat tuotemerkki, akryyli näyttää tämä on erittäin tärkeää markkinoinnissa. Ainoastaan selkeä brändin tunnistus, akryyli-näyttö, jotta käyttäjäystävällisyys ja tahmeus lisääntyisivät.
Mitkä ovat akryylinäytön luokat:
1, akryyli kosmetiikkateline, kosmetiikkakaupat, kosmetiikkatuotteiden ostoskeskukset ja -näytöt;
2, akryyli koruja näyttö jalusta, akryyli näyttö koruja myymälä, kultakauppa koruja näyttö ja näyttö;
3, akryylikellon näyttöjalusta, katsella myymälöitä, ostoskeskuksia katsella ja katsella kellot;
4, akryylilevyn näyttöjalusta, matkapuhelimen myymälä matkapuhelimen näytölle ja näytölle;
5, akryylialkoholi ja tupakanäyttelyt muodostavat savukkeiden juomien näyttämisen ja myynnin.
Edellä oleva jalusta on vain muutamia akryylinäyttösuppiloja, tietenkin akryylinäytötelineen tyyppi on paljon enemmän kuin se, kuinka monen tyyppisiä tuotteita sopivan akryylinäytön kehyksen kanssa voidakseen ostaa lisää Näytön tuotteiden laatuun, Ensinnäkin voit koskettaa akryylinäyttöä tunnelman kautta, voit käyttää tätä merkitystä määrittääksesi alkutilanteen laadun. Hyvä akryylilevykehys pinta pyöreä ja sileä, tuntuu hyvältä ja ei ole sormenjälkien naarmuuntumisilmiötä.
Toiseksi, ostamisessa on tarve kiinnittää huomiota läpikuultavan akryylinäyttöön, koska paljon pieniä tehtaita valitun voiton maksimoimiseksi käyttää kierrätettyjä materiaaleja, tämä kierrätysmateriaali valmistetaan homeen keltaisesta ilmiöstä. Ulkonäkö on helppo nähdä, ja rakenne on myös erittäin hauras, hyvä akryyli on erittäin voimakas valonläpäisy, raaka-aineiden käytön on myös oltava ympäristöystävällisiä saastuttamattomia laatu raaka-aineita. Tuotteen kannalta pääasiassa ulkonäön erottamiseksi.
Lopuksi akryylinäytön vakaus ja paino on otettava huomioon, hyvä akryylilevyteline sijoitetaan vakiomallistoon mielivaltaisille kohteille ei tule näkyviin vääristymismerkin vääristymisongelmia, kun taas näyttö on levyn yhtenäisyyden ja paksuuden perusteella Ovat johdonmukaisia, voivat osallistua vakio akryyli näyttö hyllyn paksuus vertailua varten. Ja hyvä akryyli näyttö hylly väri on myös hyvin yhtenäinen, koko on erittäin hyvä!