Etusivu > Uutiset > Sisältö

Akryylinäytön tuotantoprosessi

Akryyli melkein aina esiintyy kaikilla elämän osa-alueilla ja voi tuottaa melkein mitä tahansa tuotetta elämässä. Akryylin näyttökehyksen tuotantoprosessissa akryylinäyttömateriaali voi olla seulapainatus, laserkaiverrus, liekkiluuvaus, levytulostus, lämpötaivutuspakkaus ja niin edelleen, nämä ominaisuudet yleisen perinteisen teollisen ruiskuvalun kautta on hyvin vaikea saavuttaa. Koska levyn sitkeys ja haponkestävyyden aste verrattuna kestävyyslevyyn ja markkinoille uusi lemmikkieläinten laminaatti, akryylinäyttö on sen sijaan erittäin helppo murtaa ja halkeilla, kuten iskulla ja kylmä taivutusvaikutuksella. Siksi meidän on tunnettava ominaisuusominaisuutemme helpottaakseen käyttöä. Akryylilevyjen monenlaiset tuotteet ovat tuottaneet erinomaisen näyttöarvon, joka on yhä useampia yrityksiä eri käyttöalueilla. Elämässä on kaikkialla akryylinäytön runko-kuva, mutta sen soveltamisala sisältää kosmetiikkatuotannon, korunäytön, akustisen näytön digitaalisen tuotenäytön, käsipuhelimen näytön, korkealaatuisen viiniluokan näytön, huippuluokan katselusignaalin ja niin edelleen. . Joten akryylinen esittelyteline valittaessa mitä periaatteita meidän pitäisi muistaa?


Tärkeintä on materiaalin valinta, vain valita oikea, harkitsemaan seuraavaa valintaa. Nykyisillä markkinoilla näyttömateriaalien tuotanto sisältää pääasiassa akryylilevyä, ympäristöystävällistä puuta, erityistä Fire Board, Crystal-aluksella ja niin edelleen. Ja verrata niitä, akryyli-näyttö löytyy näistä materiaaleista käytetään laajalti akryylilevyssä, ympäristöystävällinen puu.


2. Yrityskulttuurin visuaalisen järjestelmän integrointi. Valinta ja yrityskulttuuri Visiojärjestelmä yhtenäistää värin, aiheuttaa akryylinäytön kehyksen pystyvän tehokkaasti yrityskulttuurimuotoon yhtenäistää ja integroi yrityksen Vision-järjestelmän.


3. Näyttökehyksen rakenne asiakkaiden tarpeiden mukaan muotoilemalla muotoja valintaa varten. Jotta valinta olisi parempi kuin levyn suunnittelu, akryyli-näyttö voi tehokkaasti säästää levyä, jotta vältyttäisiin mauttomilta jätteiltä, olivatpa ne ympäristölle tai vieraille vastuullista yrityskäyttäytymistä.

Jotta voisit hankkia korkealaatuisia näyttötuotteita, voit ensinnäkin koskettaa akryylinäytön kehystä, voit käyttää tätä merkitystä määritellä alustavan tilanteen laatu. Hyvä akryylimuotoinen näyttökehys pehmeä pyöreä, tuntuu hyvältä eikä sillä ole sormenjälkien raaputusilmiötä.

Toiseksi ostossa on tarve kiinnittää huomiota akryylisen näyttökehyksen läpinäkyvyyteen, sillä monet pienet tehtaat voidakseen maksimoida materiaalien valinnasta saadut voitot käyttävät kierrätettyjä materiaaleja, tällainen levystä valmistettu kierrätysmateriaali on hometta , keltainen ilmiö ulkonäkö on erittäin helppo nähdä, ja rakenne on erittäin terävä, hyvä akryyli on erittäin voimakas valonläpäisy, akryyli Näyttää raaka-aineiden käytön on oltava myös ympäristöystävällisiä saasteista vapaita raaka-aineita. Tuotteessa on pääasiassa ulkonäön erottautumista.

Lopuksi on tarkasteltava akryylinäytön hyllyvakaisuutta ja kapasiteettia, hyvä akryylinäyttö tulee olemaan tavanomaisessa mielivaltaisessa sijoituksessa, ei näytetä vääristyneeltä vääristymisongelmalta, samaan aikaan näyttökehyksen levyn yhtenäisyys ja paksuus ovat yhdenmukaiset, voi osallistua vakio-akryylin näyttökehyksen paksuuden vertailuun. Ja hyvä akryyli näyttö kehyksen väri on myös hyvin yhtenäinen, eheys erittäin hyvä!