Etusivu > Uutiset > Sisältö

Akryylinäyttö on hyvälaatuista

Akryylituote Manuaalinen tai puolimekaaninen hionta päävyöhykkeelle tai hiekkapaperille, hankausvyöhykkeen tai hiekkapaperin hionnan käyttö suhteellisen pehmeän ja hyvän tahnan ansiosta akryylinäytön hiontapinta-ala on suurempi, vähemmän lämpöä, lämpö on hyvä eikä vain Korkea tuotantotehokkuus, hiontalaatu on hyvä ja sopii monimutkaisen muovauspinnan hiontaan. Karkea hionta käytettäessä suurikokoista hiukkaskokoa, akryylinäytön hienohiontaa käytettäessä hiukkaskoko hiomassa. Akryylinäyttö Huomaa, että jäähdytys on suoritettava hiomisen aikana, yleensä veden kanssa jäähdytysaineena.

Kun akryylinäytön kehys on manuaalisesti kiillotettu, se kiinnitetään kiillotettuun pintaan noin 5 - 10 N paineella hienolla villalla tai upotetulla puuvillalalla kiillotetulla vahalla ja tasaisesti lineaarisesti prosessin pituuden Nopeus 100-120 r / min, akryylinäyttö Tavallisesti 1 ~ 2 mm sekunnissa eteenpäin. Ole varovainen, ettet kohdista liikaa osaa kiillotuksesta, jotta vältät paikallisen kitkan ylikuumenemisen ja käsittelyn masennuksen muodostumisen. Huomaa myös, että kiillotetun vahan kiillotuspinta ei saisi olla liian kuivaa, tulisi kiinnittää huomiota syöttövoiteluun.

Kiillotusvaha akryylikiillotukseen, akryylinäyttö kiillotusprosessista tulee yksi tärkeimmistä prosessimateriaaleista. Kiillotetulla vahalla on hyvät kiillotusnopeudet, korkea viimeistely ja pitkä käyttöikä, ja ne voivat muuttaa kiillotuslaatua ja käyttöympäristöä. Esimerkiksi akryylitäytön kiillotus harvoin maalaamalla kiillotusvaha, minuutti loppuun työmäärään, kuten rautaoksidiluuvausvahan käyttö, kestää 30-60 minuuttia. Harvinainen maapähkinävaha, koska sen ainutlaatuinen kemiallinen ja mekaaninen rooli periaatteella kiillotus tehokkuus, akryyli näyttää akryyli näyttö kehyksen kiillotus prosessi materiaaleja.

Suurin ero kiillotuksen ja hionnan välillä on se, että kiillotus ei muuta työkappaleen mittatarkkuutta, vaan poistaa vain hienot viivat ja tahrat akryylinäytön kehyksestä. Akryylinen näyttö parantaa pintakäsittelyä, vähentää höyryä, kunnes se saa specular Kiiltävä, akryylinen näyttö Lisää kiillotettua vahaa koneistettujen pintojen väliin.

Akryylitarvikkeet

1, korkea läpinäkyvyys: pleksilasi on erinomainen polymeerin läpinäkyvä materiaali, valonlähetysnopeus on 92% korkeampi kuin lasin läpäisykyky.

2, korkea mekaaninen lujuus: plexiglassin suhteellinen molekyylimassa on noin 200 miljoonaa, on pitkä ketju polymeeriyhdisteitä ja molekyyliketjun muodostuminen on erittäin pehmeää, akryylimuotoista, joten pleksilujuus on suhteellisen korkea, vetolujuus ja iskunkestävyys 7-18 kertaa tavallista lasia korkeampi.

3, kevyt paino: plexiglass tiheys 1,18kg / dm3, sama koko materiaalin, sen paino on vain puolet tavallisesta lasista, metallialumiinista (kevytmetalli) 43%.

4, helppo käsittely: pleksilasi ei voi käyttää pelkästään sorvin leikkaamista, porausporausta, vaan se voi käyttää asetonia, kloroformia ja muuta sidosta erilaisiin laitteiden muotoihin, akryylinäyttöön, mutta myös puhallusmuovaukseen, ruiskutukseen, puristamiseen ja muuhun muovivalumenetelmään Käsitelty suuriin lentokoneiden ohjaamon suojukseen, pieniin hammasproteeseihin ja hammashoitoon sekä muihin tuotteisiin.