Etusivu > Uutiset > Sisältö

Akryylinäyttö on hyvälaatuista

Manuaalinen tai puolimekaaninen hionta päähihnalle tai hiekkapaperille, akryyli Näyttää hiomanauhan tai hiekkapaperin hionnan käytön suhteellisen pehmeän, akryylisen näytön hyvän tahnatyypin vuoksi, hiontapinta-ala on suurempi, vähemmän lämpöä, lämpö on hyvä, ei vain Korkea tuotantotehokkuus, akryylinäyttö Hionta on hyvä, akryylinen näyttö ja sopii monimutkaisen pinnoituksen pinnan hiontaan. Karkea hionta, kun käytetään suuren hiukkaskoko hiomalla, hieno hionta käytettäessä pienten hiukkaskoko hioma. Huomaa, että jäähdytys on suoritettava hiomisen aikana, akryylinäyttö tavallisesti vedellä jäähdytysaineena.

Kun akryylinäytön kehys on manuaalisesti kiillotettu, akryylinäyttö tulee kiinnittää kiillotettuun pintaan noin 5 - 10 N paineella hienolla villalla tai upotetulla puuvillalalla kiillotetulla vahalla ja tasaisesti lineaarisesti prosessin pituuden Nopeudella 100-120 r / min, tavallisesti 1 ~ 2 mm sekunnissa eteenpäin. Ole varovainen, ettet kohdista liikaa osaa kiillotuksesta, jotta vältät paikallisen kitkan ylikuumenemisen ja käsittelyn masennuksen muodostumisen. Huomaa myös, että kiillotetun vahan kiillotuspinta ei saisi olla liian kuivaa, tulisi kiinnittää huomiota syöttövoiteluun.

Kiillotusvaha akryylikiillotukseen, kiillotusprosessista tulee yksi keskeisistä prosessimateriaaleista. Kiillotetulla vahalla on korkea kiillotusnopeus, akryylinäytön korkea viimeistely ja pitkä käyttöikä, ja se voi muuttaa kiillotuslaatua ja käyttöympäristöä. Esimerkiksi akryylitäytön kiillotus harvoin maalaamalla kiillotusvaha, minuutti loppuun työmäärään, kuten rautaoksidiluuvausvahan käyttö, kestää 30-60 minuuttia. Harvinaista maapähkinävahaa, koska sen ainutlaatuinen kemiallinen ja mekaaninen rooli kiillotuskyvyn periaatteesta, koska akryylinäytön kehys kiillottaa prosessimateriaaleja, jotka valitaan.

Suurin ero kiillotuksen ja hionnan välillä on se, että kiillotus ei muuta työkappaleen mittatarkkuutta, vaan poistaa vain akryylinäytön kehyksen hienot viivat ja tahrat, parantaa pintapäällystystä, vähentää höyryä, kunnes se saa peilikuvun, Lisää kiillotettua vahaa koneistettujen pintojen väliin.

Akryylituotteilla on erinomainen suorituskyky, kauppakeskuksessa näemme monia kauniita kosmetiikkalaskureita, mobiili-esittelytilaa ja kaikenlaisia välipala-hyllyjä, ruokalaatikoita jne. Akryylinäytössä on akryylikuva Suurissa ostoskeskuksissa Tai myymälöissä, näemme, että akryylituotteilla on suuri merkitys erityisesti kosmetiikkalaskimessa, akryylitarvikkeet ovat välttämättömiä. Akryylinäyttö Mikä on erityinen ja edullinen?

1, korkea läpinäkyvyys: pleksilasi on erinomainen polymeerin läpinäkyvä materiaali, valonlähetysnopeus on 92% korkeampi kuin lasin läpäisykyky.

2, korkea mekaaninen lujuus: plexiglass suhteellinen molekyylipaino on noin 200 miljoonaa, akryyli näyttö on pitkä ketju polymeeriyhdisteitä, akryyli näyttö ja muodostuminen molekyyli ketju on erittäin pehmeä, joten lujuus pleksilasista on suhteellisen korkea, vetolujuus ja Iskunkestävyys 7-18-kertaiseksi tavalliseen lasiseen verrattuna.

3, kevyt paino: plexiglass-tiheys 1,18 kg / dm3, akryyli Näyttävät materiaalin koon koko, paino on vain puolet tavallisesta lasista, metallialumiinista (kevytmetalli) 43%.

4, helppo käsittely: pleksilasi ei voi käyttää pelkästään sorvin leikkaamista, porausporausta, vaan se voi käyttää asetonia, kloroformia ja muuta sidosta erilaisiin laitteiden muotoihin, akryylinäyttöön, mutta myös puhallusmuovaukseen, ruiskutukseen, puristamiseen ja muuhun muovivalumenetelmään Käsitelty suuriin lentokoneiden ohjaamon suojukseen, pieniin hammasproteeseihin ja hammashoitoon sekä muihin tuotteisiin.